Jaki cukier puder do masy?
   Strona główna   Pomoc Szukaj Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaki cukier puder do masy?  (Przeczytany 16116 razy)
Neska
Mistrz Babeczka/Ciacho
*****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 493


każdy mistrz był kiedyś amatorem


« Odpowiedz #15 : Wrzesień 09, 2014, 02:08:07 »

ja to w biedrze kupuje byle jaki bo najtaniej Chichot
byle jaki cukier- byle jaka masa.
Zapisane

netii
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 9


« Odpowiedz #16 : Wrzesień 12, 2014, 11:20:45 »

Cukier Polski jest jednym z lepszych Do kupienia w Tesco, u mnie 1,99 za 0,5kg.
Zapisane
sojenka
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 1



« Odpowiedz #17 : Wrzesień 21, 2014, 04:43:26 »

Polski Cukier
Zapisane

Sojenka:-D
rurzyczka
Babeczka/Ciacho
*

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 21


« Odpowiedz #18 : Wrzesień 22, 2014, 12:42:50 »

będąc w Tesco pare tygodni temu kupiłam też Polski Cukier i pracowało się na nim naprawdę dobrze, niestety nigdzie w okolicy nie mam tego sklepu :/ a wszystkie cukry które testowałam czyli Diamant, Melvit, Cukier Królewski nie zachowują się tak dobrze.
szukam uparcie w sklepach cukru, o którym pisze Martynkaa, ale nie udało mi się go nigdzie znaleźć. dzisiaj wypatrzyłam, że w sklepie internetowym e-rabacik można go kupić w opakowaniach 0,5kg po 2,26... Z przesyłką 17,50zł przy 10kg wychodzi 3,20 za opakowanie, czyli taka cena jak madzik1388 podała w sklepie stacjonarnym w tym wątku http://tortolandia.pl/tajne-receptury/tort-na-komunie/45/
zamówiłam dzisiaj, zobaczę jak szybko przyjdzie i czy sklep godny polecenia i dam znać jestem strasznie ciekawa tego cukru
Zapisane
tortomaniak
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 3


« Odpowiedz #19 : Wrzesień 22, 2014, 03:39:33 »

A ja uważam że cukier królewski jest jeszcze lepszy!
Zapisane
rurzyczka
Babeczka/Ciacho
*

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 21


« Odpowiedz #20 : Październik 04, 2014, 05:53:59 »

dopiero wczoraj pracowałam na cukrze a&w o którym pisałam dwa posty wyżej - jest rewelacyjny bardzo dobrze mi się z nim współpracowało, bardzo dobrze się wałkowało i przenosiło (!) na torta, z czym zawsze mam problem. zostaję przy nim
I polecam sklep, zamówienie zrobiłam w poniedziałek - w środę było u mnie
Zapisane
kalina
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 2


« Odpowiedz #21 : Październik 06, 2014, 02:51:18 »

ja polecam lidlowy
Zapisane
tortyAgnieszki
Junior Babeczka/Ciacho
**

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 53



WWW
« Odpowiedz #22 : Październik 07, 2014, 07:40:56 »

w moim lidlu jest diamant  Szok
Zapisane

Agnieszka
Manta88ZG
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 5


« Odpowiedz #23 : Styczeń 19, 2015, 01:07:35 »

Cukier Polski numer 1 dla mnie :-)
Zapisane
isabela86
Babeczka/Ciacho
*

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 16


« Odpowiedz #24 : Luty 27, 2015, 09:27:31 »

Ja dziś użyłam też z tesco ale królewskiego (taki czerwony w torebce plastikowej) bo z Polskim miałam już nie raz niespodzianki "w środku" i sprawdził się celująco ! Jest tak samo drobny jak ten polski, ważne żeby nie był w papierowym opakowaniu
Zapisane
Paulaa20
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 6


« Odpowiedz #25 : Lipiec 11, 2015, 11:47:52 »

Widzę, że nie tylko dla mnie Polski Cukier jest najlepszy Ja tylko tego używam do masy, żadnego innego.. Kiedyś użyłam tego z Diamantu i niestety masa nie była taka fajna :/
Zapisane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC