przepisy na Cake pops
   Strona główna   Pomoc Szukaj Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: przepisy na Cake pops  (Przeczytany 5885 razy)
bea123456789
Senior Babeczka/Ciacho
***

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 174


« : Listopad 17, 2014, 10:51:00 »

macie sprawdzone przepisy na ciasteczko i na polewę do cake pops
Zapisane
Marlena0808
Babeczka/Ciacho
*

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 15



« Odpowiedz #1 : Styczeń 09, 2015, 12:48:18 »

Przerabialam juz duzo przepisow i kiedys poszlam na latwizne dajac tylko wysuszony biszkopt i mascarpone, oblalam kuwertura albo candy melts z kostka kuwertury zeby nie byla za gesta i wyszly super. Wszyscy sie zajadali i juz tak zostalo. Od tego czasu robie ylko w ten sposob i sa idealne :-)
Zapisane
Manta88ZG
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 5


« Odpowiedz #2 : Styczeń 19, 2015, 01:05:37 »

Ja ostatnio zmieliłam ciasteczka oreo, do tego dodałam mascarpone i oblałam kulki czekoladą. Pyyyycha! )
Zapisane
frytkaes
Super Babeczka/Ciacho
****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 264



« Odpowiedz #3 : Kwiecień 07, 2015, 03:51:13 »

Ja miele zwykle herbatniki ,dodaje nutelle i odblewam czekolada.Pysznosci.
Zapisane
Gadzetka
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 2


« Odpowiedz #4 : Lipiec 21, 2015, 11:34:59 »

Ja zawsze mieszam nutelle, mascarpone i suchy biszkopt - idealne połączenie
Zapisane
Smakołyki Doci
Mistrz Babeczka/Ciacho
*****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 420



WWW
« Odpowiedz #5 : Sierpień 01, 2015, 07:51:01 »

A ja ganache z suchym biszkoptem
Zapisane
Martynkaa
Mistrz Babeczka/Ciacho
*****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 1041


« Odpowiedz #6 : Styczeń 31, 2016, 10:52:35 »

Po ile liczycie za sztukę? Może być na priv 
Zapisane
HomeMade Cakes
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 2


HomeMade Cakes


WWW
« Odpowiedz #7 : Luty 15, 2016, 03:13:30 »

ja robie na różne sposoby ... jesli piernikowe to pieke piernik jesli cytrynowe to babke cytrynową , zalez kto co zamówi ... nio i dłużej to trwa niz pomielic herbatniki DO polania stosuję czekoladę białą / mleczną / gorzką wedle uznania , barwie rowniez na rozne kolory za sprawka barwników wilton , w żelu . ale mam pytanko czy ktoras z was uzywała CANDY MELTS ? gotowe kolorowe ... sa dosc drogie na allegro ale czy to prawda ze tak idealnie kryją i sa w intensywnych kolorach ?  Co?
Zapisane

pozdrawiam
HomeMade Cakes
Paulina Potoczek
Sylwia80
Świeży wypiek :)


Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 3


« Odpowiedz #8 : Marzec 20, 2016, 11:08:04 »

Ja używałam Candy Melts, bardzo gęsta polewa. moim zdaniem lepiej rozpuścić białą czekoladę i dodać barwnika do czekolady.  Chyba że ktoś chce uzyskać  idealnie białą polewę to tylko Candy Melts, dodaję wtedy trochę oleju
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC