Nowe wydanie Cukiernictwa - Wielkie możliwości małej tartaletki
   Strona główna   Pomoc Szukaj Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe wydanie Cukiernictwa - Wielkie możliwości małej tartaletki  (Przeczytany 5391 razy)
tortolandia team
Administrator
Mistrz Babeczka/Ciacho
*****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 705


« : Luty 16, 2015, 04:45:35 »

Nowe wydanie Cukiernictwa - Wielkie możliwości małej tartaletki

Najnowsze wydanie czasopisma "Cukiernictwo" już dostępne!
Tartaletki są głównym tematem aktualnego numeru - dowiesz się, jakie rodzaje nadzienia można z powodzeniem wykorzystać do tych małych wypieków, jak przygotować ciasto czy też w jakiej formie je upiec.

W stałych działach przeczytasz również:

- czym różni się kuwertura od masy czekoladopodobnej;
- o charakterystyce ciast waflowych: wpływie surowców na jakość ciasta, wadach wyrobów oraz
      przyczynach ich powstawania;
- o świątecznych specjałach: recepturach na panettone i paschę wielkanocną;
- jak krok po kroku stworzyć różany tort dla zakochanych oraz torcik wielkanocny;
- o polskiej tradycji cukierniczej i znajdziesz receptury na mazurki wielkanocne.

Zamów najnowszy egzemplarz tutaj: http://www.dlaspecjalistow.pl/produkt/cukiernictwo-12015
Tylko teraz! Jeśli zdecydujesz się na zakup prenumeraty czasopisma "Cukiernictwo", otrzymasz wydanie specjalne "Lody Inspiracje 2015". W topowej dla branży lodziarskiej publikacji przygotowaliśmy m.in.: wywiad z włoskim mistrzem lodziarstwa Giuliano Curati, relację z targów SIGEP oraz artykuły o grzechach lodziarzy, lodach wytrawnych i witrynach a pozzetti.

Chcesz być na bieżąco? Zaglądaj regularnie na www.cukiernictwo.elamed.pl

Wszystkiego słodkiego!
Redakcja "Cukiernictwa"
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC