Nowe wydanie Cukiernictwa, a w nim m. in. ciasto parzone bez tajemnic
   Strona główna   Pomoc Szukaj Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe wydanie Cukiernictwa, a w nim m. in. ciasto parzone bez tajemnic  (Przeczytany 3564 razy)
tortolandia team
Administrator
Mistrz Babeczka/Ciacho
*****

Karma: 0
Offline Offline

Wiadomości: 705


« : Listopad 03, 2014, 11:08:59 »

Nowe wydanie Cukiernictwa, a w nim m. in. ciasto parzone bez tajemnic

Sprawdź, czego się dowiesz po lekturze najnowszego wydania:
- nugat - nuta silnie orzechowa,
- chałwa w cukiernictwie
- kokos - dodatek nie tylko do ciasta
- wady czekolad i wyrobów czekoladowych,
- aromaty stosowane w cukiernictwie,
- tradycyjne receptury na ciasta parzone,
- take-away w cukierni,
- przepisy krok po kroku na wykonanie ozdób cukierniczych: małej wiedźmy, halloween cupcake oraz rudej wiewiórki.

Chcesz wiedzieć więcej o tematyce najnowszego wydania? Zapraszamy na stronę czasopisma http://cukiernictwo.elamed.pl/aktualny-numer
Bądź na bieżąco i zapisz się do newslettera - nie przegapisz żadnego wydania Cukiernictwa!

Pamiętaj, że czasopismo możesz sprawdzić bezpłatnie - wejdź na
 http://www.dlaspecjalistow.pl/produkt/cukiernictwo-52014
i zamów egzemplarz okazowy.


* 1_okl.jpg (82.91 KB, 228x318 - wyświetlony 602 razy.)
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC